måndag 1 augusti 2011

Ändrad inställning.

Måndag.
Skadad fot. Regn. Första dagen på en lång arbetsvecka. Fortfarande två veckor till semester.

Måndag.
Härliga minnen från helgen. Bara två veckor kvar till semster. Nysläpp på Systemet. Barley wines i massor, och regn.

Arbetsdagen är slut, kassarna har jag släpat in, soffan är rensad, kylskåpsdörren stängd och tangentbordet i knät. Gissa vilken av inställningarna jag bytte till...?

Ja, härliga minnen från helgen var det. Det blev mer eller mindre långhelg (även om jag jobbade måndag-lördag) på grund av mina arbetstider, och torsdagen har jag redan skrivit om. Fredagen var inte så dum den heller! Det blev Bishops arms i Lund tillsammans med en god vän jag träffar lite väl sällan, som dessutom snart lämnar landet för att mobba mig med massa fin öl under ett år i USA. Det jag drack var, utöver de två jag lägger bild och kommenterar lite undertill, en delad flaska Mikkeller/Amager Hr frederiksen veasel brunch och jag tog mig ännu en Titan IPA på fat. En mycket trevlig kväll, och för andra kvällen i rad så var alla öl riktigt bra!

Left hand Imperial stout - Riktigt trevlig, stor i smak och kropp och en utmärkt start på kvällen. Positivt överraskad, den rekommenderas!

Southern tier Choklat - Wow, det här ölet levererar verkligen vad namnet antyder. Det är silkeslent, med stor och fyllig kropp och massor med choklad. Riktigt god öl som jag faktiskt drack igen dagen efter. Det får man se som ett rätt så bra betyg.


Kassarna är insläpade, ja. Jo, det var ju nysläpp på systembolaget idag efter sommaruppehållet och jag högg såklart tag i delar av det. Har även fått beställa då jag var för lat för att åka till Malmö, men en del fick jag med mig redan idag.

Som ni nog ser så blev det 9st Sierra Nevada Bigfoot, 3st Brewdog/Three floyds Bitch please, 3st North coast Old stock ale, en av varje av Oppigårds Drakens DIPA samt Sigtuna Harvest ale och till sist så passade jag på att fylla på förrådet av Carnegie porter 2010 innan 2011 kommer.

Skadad fot var det, och lägenheten full av smarriga barle... Jag menar smärtstillande... Och det regnar. Kan bli tuff start på tisdagen. Då får jag ha dessa härliga bilderna att påminna mig om helgen med.


Hoppas ni har en bra dag, och att helgen varit ännu bättre!

Edit: Se där, nu tittar till och med solen fram igen. Syns på bilden av dagens inköp bakom den regniga rutan. Då räknas det som både och, och man får välja fritt mellan IPA's och BW's!

4 kommentarer:

 1. Westmalle och ost. Mmmmm.... You tease!

  SvaraRadera
 2. Det var faktiskt inte fel, inte fel alls! Du får väl köpa dig en bit ost, för westmalle lär du ju ha hemma? ;)

  SvaraRadera
 3. tror inte att det var du som gick till systemet den morgonen :P

  SvaraRadera
 4. Inte på morgonen, nej ;). Det gjorde någon myyycket snällare!

  SvaraRadera