fredag 29 juli 2011

Två omgångar Malmö!

Igår var jag i Malmö - två gånger! Första gången var det shopping på tapeten med flickvännen, och för min del höll jag mig nästan helt till Systembolaget. Det jag fick med mig hem var:


Påfyllning av Hardcore IPA, en Labyrinth från Uinta som jag är riktigt spänd på, Westmalle tripel kunde jag inte låna bli efter allt snack om den på BSF och sist men inte minst en Boon kriek mariage parfait. Den sista ska nog glömmas bort lika snabbt som Labyrinthen, plockade krieken faktiskt mest för att det var den sista, sen var den ju god också...


Och den andra svängen, den var Kristophers fel. Han skulle till Green lion inn med några vänner och hotade med att smsa om allt smarrigt han beställde in, så utav ren självbevarelsedrift var jag tvungen att följa med. Sedan är jag också väldigt nyfiken på North coasts old Rasputin, så jag tänkte att jag får se om de har den... Tyvärr inget napp dock. Men att prova på bl.a. Oskar blues Ten fidy, Harviestoun Ola Dubh 16, Amager portvinslagrad Hr Frederiksen, Titan IPA på fat och Mikkeller Beer geek brunch Islay edition var en mer än anständig tröst!
Ikväll blir det ett nytt försök att hitta Rasputin. Siktet är satt på Bishops Arms i Lund, hoppas, hoppas.

Ha en riktigt trevlig helg på er och hoppas ni hittar något gott ikväll!

4 kommentarer:

 1. Gött att du kom in! Lycka till på din jakt.

  SvaraRadera
 2. De har alltid haft Rasputin på Tröls när jag har varit där.

  SvaraRadera
 3. Då vet jag vad Balder serverar när ni kommer! Ohhh ja, här finns det Old Rasputin.

  När var ni där? Jag var där i fredags...

  SvaraRadera
 4. Perfekt Balder, det är taget!

  Vi var där i torsdags. Synd, det hade varit en trevlig överraskning om du traskade in ;). Inte så ofta det händer oss skånska ölnördar känns det som.

  SvaraRadera