onsdag 20 juli 2011

Dags för skärpning, och lite ny öl!

Det är trots allt sommar, så lite ledigt får man ha. Även från bloggen! Men nu ska jag skärpa mig lite. Har varit lite sisådär med flytet i takt med att de riktigt spännande ölen tagit slut, idag kom dock en motivationshöjare...

Efter en sväng till posten såg mitt täcke ut såhär:


Och efter några snitt med saxen såg min fönsterkarm ut såhär:


Nog för att fönstret är i desperat behov av putsning, men blicken går ändå inte förbi dessa härligheterna! Det är beställt från Cracked kettle, första gången för mig och jag kan bara rekommendera stället! Det gick fort, bra, allt var mycket väl inslaget och de var väldigt bra att ha att göra med (en flaska visade sig vara slut och det löste vi väldigt smidigt och med snabba mail!). Att sen posten klyddade sig kan man leva med, och det blev till slut inte värre än en tur till deras företagscenter inne i stan.För de som undrar och/eller har svårt att se (pga den usla bilden...) så är det följande, i ordning från vänster till höger:
Rogue - Mocha porter,
De Molen - Hel & Verdoemenis x3,
Cantillon - Rosé de Gambrinus,
De Molen - Bommen & Granaten,
Founders - Cerise,
Boon - Oude geuze,
Anchor - Old Foghorn,
Struise - Doppel Strauss,
Struise - Pannepot 2009,
Harviestoun - Old Engine Oil.

Riktigt nyfiken på samtliga öl, kände att jag inte hade så mycket superspännande öl hemma så det här ska bli riktigt kul! Lägg gärna en kommentar ifall ni provat någon av dem!


Vilken blir den första...?

2 kommentarer:

  1. Blev rätt så avis nu. Främst på Pannepot och Old Engine Oil. Gief

    SvaraRadera
  2. Du får väl helt enkelt vara snäll...!

    SvaraRadera