måndag 11 juli 2011

Vad gjorde du i helgen?

Vad jag gjorde i fredags har ni redan läst om i mitt förra inlägg, men lördagen då?

I lördags vaknade jag och tänkte direkt (fortfarande...?) på öl! Med bajs-ölen färskt i minnet och planerna inställda på premiär för Lundabryggeriet på Bishops Arms här i Lund så vore det väl konstigt annars...?

Såhär såg Lundabryggeriets Det första (APA) ut.
Inget speciellt, och det var heller inte smaken. Den var helt okej sommaröl men hade en del kvar att förbättra. Jag känner att det är svårt att vara helt objektiv också men Den andra (IPAn), den var helt enkelt inte bra alls. Det var däremot sällskapet! Kristopher från Kornmalt & Humlekottar kom och satte sig med oss och jag säger inte mer än att det blir snart igen!

Detta var ganska tidigt på dagen, och det var redan varmt. Varmare skulle det bli, och då fick man ju tvunget svalka sig med något extra lyxigt. Speciellt eftersom man haft så höga förhoppningar tidigare och blivit besviken.

Ölen för jobbet blev: Cantillon Gueuze 100% Lambic bio 2009. Riktigt syrligt, strävt torr och oerhört uppfriskande öl som jag gärna dricker fler av i sommar! Den känns på något sätt så otroligt välgjord, jag kunde inte säga någonting jag hade förändrat med den.


Sedan var det plötsligt söndag, och då fick jag avsluta helgen med en härlig imperial stout i form av Black Albert tillsammans med kitt- och brieost.En riktigt bra helg för min del med andra ord. Vad gjorde du i helgen?

1 kommentar:

  1. Ja det var inte sista gången!
    Jag har ju en Black Albert ståendes här hemma så man kanske borde ge sig in på den med en bit ost snart.. Hmm.

    SvaraRadera